koszorúslány ruha

rólunk

Jelenleg csak online árusítunk . Nagy választékból rendelhetsz tőlünk alkalmi ruhákat, jelmezt gyermekednek.Esküvőre, farsangra, ballagásra, fotózásra esetleg szépségversenyre készültök? Nálunk a ruhákat megvásárolhatjátok. Nem kell a kölcsönzéssel bajlódni, akár több alkalommal is hordhatja gyermeked a csodaszép ruhákat.

Több ruha vásárlása esetén ( 4 db-tól )  kedvezményt adunk. Legyen minden kis koszorúslány egyforma ruhában az esküvőn! A kedvezmény igénybevételéhez, és a részletek megbeszélése végett hívj!06-70-537-9319 
vagy írj e-mailt! info@kisangyalkak.hu GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran rendelhet tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP ALATT

A szállítás GLS futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben előző nap délelőtt 11 óráig leadja a rendelését és felhívja az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheti a gyors ügyintézést. (0670-5379319)

Szállítási díjak: Utalással bankon keresztül 1130 ft a házhoz szállítás.

Utánvét esetén plusz 270 ft -ot számítunk fel.

koszorúslány ruhák, alkalmi gyerekruha