koszorúslány ruha

Petra koszorúslány ruha 6 éves kortól kb. 12 éves korig.

A szoknyája több rétegű, 2 alsószoknya és 3 réteg tüll. A szebb tartás érdekében abroncsot is lehet hozzá vásárolni. A termékek között megtalálható.

6 éves kortól kb. 12 éves korig.

Méretek: 130, 140, 150, 160, 170

Lentebb, a fülek ( nyíl ) lenyitásával láthatóvá válik a készleten lévő méretek táblázata ill. a választható színek. Minden esetben egy centivel/mérőszalaggal a kislányhoz kell mérni az adatokat, hogy biztosan megfelelő legyen a méret.

Ha a variációk kiválasztásánál nem találja (nem tudja kiválasztani) az Önnek megfelelő méretet vagy színt, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a ruha. 

Oldalt a ruha megkötőjével összébb lehet húzni derék résznél, ha kicsit bőnek tűnik (mellbőség lásd méreteknél), és hátul szép masnit lehet rá kötni. 

Variáció kiválasztása:

12 500 Ft

Kattits ide, ha abroncsot is szeretnél hozzá:  

2 karikás abroncs 
3 karikás abroncs 

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP ALATT

A szállítás DPD futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben előző nap délelőtt 11 óráig leadod a rendelést és felhívod az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheted a gyors ügyintézést. (06-70-537-9319)

Szállítási díjak: Utalással bankon keresztül 1280 Ft a házhoz szállítás.

Utánvét esetén plusz 620Ft -ot számítunk fel.

GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű, nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran, kockázatmentesen rendelhet tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.

koszorúslány ruhák, alkalmi gyerekruha