Melinda fodros masnis kislány ruha fél éves kortól 7 éves korig,

1 éves kortól kb. 7 éves korig. A kisebb méretek 6890 Ft, a nagyobb méretek 7290 Ft. 

Kövekkel díszített, nagyon habos-babos alkalmi kislány ruha. Esküvőre, születésnapra, fotózásra egyaránt megfelelő. Lábszárközéptől bokáig érhet. Alsószoknya, abroncs ennél a ruhánál nem szükséges, hiszen a nagy fodrok szép tartást adnak a szoknya résznek.

Lentebb, a fülek ( nyíl ) lenyitásával láthatóvá válik a készleten lévő méretek táblázata ill. a választható színek. Minden esetben egy centivel/mérőszalaggal a kislányhoz kell mérni az adatokat, hogy biztosan megfelelő legyen a méret.

Ha a variációk kiválasztásánál nem találod (nem tudod kiválasztani) a megfelelő méretet vagy színt, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a ruha. 

Oldalt a ruha megkötőjével összébb lehet húzni derék résznél, ha kicsit bőnek tűnik (mellbőség lásd méreteknél), és hátul szép masnit lehet rá kötni. Variáció kiválasztása:

6 890 Ft-tól
Please select variants first

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP ALATT

A szállítás GLS futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben előző nap délelőtt 11 óráig leadod a rendelést és felhívod az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheted a gyors ügyintézést. (06-70-537-9319)

Szállítási díjak: Utalással bankon keresztül 1130 ft a házhoz szállítás.

Utánvét esetén plusz 570 ft -ot számítunk fel.

GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran rendelhetsz tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.