koszorúslány ruha

Melinda fodros masnis kislány ruha fél éves kortól 7 éves korig,

Kövekkel díszített, nagyon habos-babos alkalmi kislány ruha. Esküvőre, születésnapra, fotózásra.

Alkalmi fodros kislányruha kb. 1 éves kortól kb. 7 éves korig A kisebb méretek 7900 ft, a nagyobb méretek 8900 ft.

Kövekkel díszített, nagyon habos-babos alkalmi kislány ruha. Esküvőre, születésnapra, fotózásra egyaránt megfelelő. Térd alatt, lábszárközép illetve boka fölött is érhet.
Alsószoknya, abroncs ennél a ruhánál nem szükséges, hiszen a nagy fodrok szép tartást adnak a szoknya résznek.

Lentebb, a fülek ( nyíl ) lenyitásával láthatóvá válik a készleten lévő méretek táblázata ill. a választható színek. Minden esetben egy centivel/mérőszalaggal a kislányhoz kell mérni az adatokat, hogy biztosan megfelelő legyen a méret.

Ha a variációk kiválasztásánál nem találod (nem tudod kiválasztani) a megfelelő méretet vagy színt, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a ruha. 

Oldalt a ruha megkötőjével összébb lehet húzni derék résznél, ha kicsit bőnek tűnik (mellbőség lásd méreteknél), és hátul szép masnit lehet rá kötni. Variáció kiválasztása:

7 900 Ft-tól

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP ALATT

A szállítás futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben felhívod az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheted a gyors ügyintézést, aminek a költsége az alap szállítási díjon felül+1190 ft (0670-5379319) 14 óra után hívható! 

Szállítási díjak:

Utalással bankon keresztül a házhoz szállítás(2-3 napos) 1580 ft.

Utánvét esetén futárnál fizetve plusz 920 ft -ot számítunk fel, így összesen 2500 ft az utánvételes szállítási költség (2-3 nap) 

GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran rendelhetsz tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.

koszorúslány ruhák, alkalmi gyerekruha