koszorúslány ruha

Kinga alkalmi flitteres ruha 2 éves kortól kb. 8 évesig

Alkalmi flitteres kisruha 98-as mérettől 134--140-es méretig. A kisebb méretek 7990 ft, a nagyobbak 122-es mérettől 8590Ft. Nagyobb méretezésű, de ugyan ilyen flitteres a Gabriella ruha.

Derék részen a virág levehető.

Minden esetben egy centivel/mérőszalaggal a kislányhoz kell mérni az adatokat, hogy biztosan megfelelő legyen a méret.

Ha a variációk kiválasztásánál nem találja (nem tudja kiválasztani) az Önnek megfelelő méretet vagy színt, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a ruha. 
 Oldalt a ruha megkötőjével összébb lehet húzni derék résznél, ha kicsit bőnek tűnik (mellbőség lásd méreteknél), és hátul szép masnit lehet rá kötni.Variáció kiválasztása:

7 990 Ft-tól
Szeretnél a ruhához abroncsot is?
Kattints ide
:   2 karikás abroncs

Alsószoknyával is szebb tartást érhetünk el. 

Kattints a linkre! --->Alsó szoknya

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP ALATT

A szállítás GLS futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben előző nap 14 óráig leadod a rendelést, és telefonon kéred a gyors ügyintézést, melynek díja 1190 ft. (06-70-537-9319)14 óra után hívható.

Szállítási díjak: Utalással bankon keresztül 1580 ft a házhoz szállítás.

Utánvét esetén plusz 920 ft -ot számítunk fel.

GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran rendelhetsz tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.

koszorúslány ruhák, alkalmi gyerekruha