koszorúslány ruha

Fanni 3/4-es ujjú koszorúslány ruha

Csipke felsőrész. Hátul cipzáras. A szoknyája tüll. A 130-as és 140 -es méret alá a 2 karikás abroncs is jó, a nagyobb méretek alá pedig 3 karikás abroncs ajánlott, de abroncs anélkül is szép. Aki “királylányosabb” ruhát szeretne az rendeljen hozzá abroncsot, ami nagyobb tartást ad a szoknyának.

A méretnél a fülek (nyíl) lenyitásával láthatóvá válik a mérettáblázat. Minden esetben egy centivel/mérőszalaggal a kislányhoz kell mérni az adatokat, hogy biztosan megfelelő legyen a méret. Ha a variációk kiválasztásánál nem találod (nem tudod kiválasztani) a megfelelő méretet, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a ruha. 
 


Variáció kiválasztása:

13 900 Ft

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP AlATT

A szállítás GLS futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben előző nap délelőtt 11 óráig leadod a rendelést és felhívod az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheted a gyors ügyintézést. (0670-5379319)

Szállítási díjak:

Utalással bankon keresztül a házhoz szállítás(2-3 napos) 1580 ft.

Utánvét esetén futárnál fizetve plusz 920 ft -ot számítunk fel, így összesen 2500 ft az utánvételes szállítási költség (2-3 nap)GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran, kockázat mentesen rendelhetsz tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.

koszorúslány ruhák, alkalmi gyerekruha