koszorúslány ruha

Gabriella flitteres ruha 8 éves kortól kb. 12 évesig

Flitteres hosszú ruha 8 éves kortól kb. 12 évesig. A szoknya 4 rétegű, a felső kettő tüll. A legalsó alsószoknya, ami szép tartást ad a szoknyának, de abronccsal is hordható, ami még inkább feljebb  emeli a szoknya részt.

Abroncsot is lehet vásárolni webáruházunkban.

A 140-es méret méretei: mellbőség 70 cm, hossz:109 cm

A 152-es méret pontos méretei mellbőség: 74 cm, hossza 115 cm   

A 158-as pontos méretei: mellbőség 78cm, hossz: 121 cm

Lentebb a fülek (nyíl) lenyitásával láthatóvá válik a mérettáblázat ill. a választható színek. Minden esetben egy centivel/mérőszalaggal a kislányhoz kell mérni az adatokat, hogy biztosan megfelelő legyen a méret.

Ha a variációk kiválasztásánál nem találja (nem tudja kiválasztani) az Önnek megfelelő méretet vagy színt, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a ruha. 


Variáció kiválasztása:

9 900 Ft

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP ALATT

A szállítás GLS futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben előző nap délelőtt 11 óráig leadod a rendelést és felhívod az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheted a gyors ügyintézést. (06-70-537-9319)

Szállítási díjak:

Utalással bankon keresztül a házhoz szállítás(2-3 napos) 1380 ft.

Utánvét esetén futárnál fizetve plusz 720 ft -ot számítunk fel, így összesen 2100 ft az utánvételes szállítási költség (2-3 nap)


 

GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű, nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran, kockázatmentesen rendelhet tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.


koszorúslány ruhák, alkalmi gyerekruha