Fehér flitteres ruha elsőáldozó

A felső része elöl flitteres, hátul cipzáras. A szoknyája alul szatén, felül tüllszoknya. Kétkarikás és háromkarikás abroncsot lehet alá venni. A képeken látható, hogy milyen abronccsal a ruha, és abroncs nélkül. A webshop-ban találsz hozzávaló abroncsot is. Oldalt a ruha megkötőjével összébb lehet húzni derék résznél, ha kicsit bőnek tűnik (mellbőség lásd méreteknél), és hátul szép masnit lehet rá kötni. 

A mérettáblázat a méreteknél (kis nyíl) lenyitásával válik láthatóvá. Minden esetben egy centivel/mérőszalaggal a gyermekhez kell mérni az adatokat, hogy biztosan megfelelő legyen a méret. A mellbőség körbe hónalj alatt értendő. A ruha hossza válltól az aljáig van mérve. Ha a variációk kiválasztásánál nem találjod (nem tudod kiválasztani) a megfelelő méretet, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a méret. A fekete színnel írt méretből és színből tudsz választani. 

Variáció kiválasztása:

6.690 Ft
Please select variants first

Ha szeretnél abroncsot a ruhához, kattints ide!
2 karikás abroncs
 


SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP AlATT

A szállítás GLS futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben előző nap délelőtt 11 óráig leadod a rendelést és felhívod az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheted a gyors ügyintézést. (0670-5379319)

Szállítási díjak: Utalással bankon keresztül 1130 Ft a házhoz szállítás.

Utánvét esetén plusz 570Ft -ot számítunk fel.