Csilla virágszirmos ruha 3 hónapos kortól kb 8 -9 éves korig.

Két színben választható. 3 hónapos kortól kb 8 -9 éves korig.

4 rétegű a szoknya rész, a felső 2 tüll. Van így is valamennyi tartása, de abroncsot vagy alsó szoknyát lehet hozzá venni, ami jobban feljebb emeli.

Lentebb kiválaszthatja a fülek (nyíl) lenyitásával a megfelelő színt, illetve méretet. Azután a kosárba helyezéssel megvásárolhatja a terméket. Egy centivel, vagy mérőszalaggal minden esetben egyeztetni kell a méretet rendelés előtt!

Ha a variációk kiválasztásánál nem találja (nem tudja kiválasztani) az Önnek megfelelő méretet, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a ruha. Amennyiben 2-3 hét szállítási idővel is meg szeretnék rendelni, úgy emailben megtehetik. egyszervolt667@gmail.com


Variáció kiválasztása:

6.890 Ft

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP ALATT

A szállítás GLS futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben előző nap délelőtt 11 óráig leadja a rendelését és felhívja az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheti a gyors ügyintézést. (06-70-537-9319)

Szállítási díjak: Utalással bankon keresztül 1130 ft a házhoz szállítás.

Utánvét esetén plusz 270 ft -ot számítunk fel.

GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran rendelhetsz tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.