koszorúslány ruha

Adél alkalmi ruha 6 évesre való

Akció

Prémium minőség!

Gumírozott hátul. A szoknyája 3 rétegű: 2 réteg tüllszoknya, ill. egy alsószoknya. 
Lehet alá abroncsot venni. A 2 karikás vagy a 3 karikás való alá, ami a termékek között megtalálható. 

A mérettáblázat a méreteknél (kis nyíl) lenyitásával válik láthatóvá. Minden esetben egy centivel/mérőszalaggal a gyermekhez kell mérni az adatokat, hogy biztosan megfelelő legyen a méret. A mellbőség körbe hónalj alatt értendő. A ruha hossza válltól az aljáig van mérve. Ha a variációk kiválasztásánál, ha nem tudod kiválasztani a megfelelő méretet, az azt jelenti, hogy nincs raktáron az a méret. A fekete színnel írt méretből és színből tudsz választani.

Variáció kiválasztása:

8 500 Ft 12 900 Ft

SZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAP ALATT


A szállítás futárszolgálattal történik, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Sürgős esetben vállaljuk az 1 napos szállítást, amennyiben felhívod az ügyfélszolgálatunkat, ahol kérheted a gyors ügyintézést, aminek a költsége az alap szállítási díjon felül 1190 ft (0670-5379319) 14 óra után hívható!

Szállítási díjak:

Utalással bankon keresztül a házhoz szállítás(2-3 napos) 1580 ft.

Utánvét esetén futárnál fizetve plusz 920 ft -ot számítunk fel, így összesen 2500 ft az utánvételes szállítási költség (2-3 nap)GARANCIA

A ruhák kiváló minőségű nagyon szép termékek akárcsak a képeken. Ezért garanciát is vállalunk. Bátran, kockázat mentesen rendelhetsz tőlünk, hiszen ha mégsem tetszene, esetleg nem lett jó a méret pénzvisszafizetést, illetve a termék cseréjét vállaljuk.

koszorúslány ruhák, alkalmi gyerekruha